Toimitus & Palautus

Tervetuloa ostoksille Skeittikauppa.fi-verkkokauppaan! Toivomme, että asiointisi täällä on mukavaa ja helppoa. Ostosten tekeminen kanssamme on helppoa ja turvallista!

 

Näitä toimitusehtoja sovelletaan skeittikauppa.fi verkkokaupassa osoitteessa.

Skeittikauppa myy kulloinkin sen valikoimaan kuuluvia tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille (kuluttaja) sekä yrityksille ja organisaatioille (yritysasiakas).

Skeittikaupan toiminnassa noudatetaan Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry:n (ASML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä ja Kaupan keskusliiton sähköisen kuluttajakaupan pelisääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Tilaaminen

Asiakkaan on tilattava tuotteet tilausohjeiden mukaisesti ja ilmoitettava tilauksessa Tuomo:n pyytämät oikeat ja täydelliset tiedot. Asiakas vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Tilauksen tehdessään asiakas sitoutuu noudattamaan kulloinkin voimassaolevia toimitusehtoja.

Tilauksen jättämisen jälkeen Tuomo ilmoittaa automaattisesti asiakkaalle sähköpostitse tilauksen vastaanottamisesta. Järjestelmän automaattisesti lähettämä viesti tilauksen vastaanottamisesta ei ole tilauksen vahvistus eikä se sido Skeittikauppaa

Hinnat

Tuotteiden kulloinkin voimassaolevat hinnat ilmoitetaan tuotteiden esittelyn yhteydessä. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Maksuehdot

Postiennakko.

Toimitus

Tilaukset toimitetaan vain Suomeen.

Skeittikauppa:n tuotteiden tilausten käsittelyaika on yleensä 1-2 työpäivää. Tämän lisäksi tulee ottaa huomioon postinkulun vaatima aika, johon myyjä ei voi vaikuttaa. Riippuen tilatun tuotteen varastotilanteesta saattaa toimitusaika olla pitempikin.

Tuotteiden tilaukset toimitetaan asiakkaalle ykkösluokan postissa postipakettina, ovellepakettina tai kirjeenä. Toimitusaika on keskimäärin 1-2 arkipäivää tilauksesta. Tilausvahvistus toimitetaan sähköpostitse. (Jos et saa tilausvahvistusta sähköpostiisi ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluun.)

Posti- ja toimituskulut verkkomaksulla ja tilisiirrolla tilatusta tuotetilauksesta 6.90 euroa, yli 50€ ostos ilman postikuluja (Mikäli asiakas palauttaa osan tuotteista ja tilaus jää alle 50€ vähennämme palautuksesta postikulujen arvon).

Peruutusoikeus

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä myyjälle tai palauttamalla tuote 30 päivän kuluessa vahvistuksen vastaanottamisesta.

Tuotteet pitää palauttaa peruutusilmoituksen jälkeen kahden viikon kuluessa. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessa, ehjä ja käyttämätön. ( Tekstiilejä ja kenkiä saa sovittaa rikkomatta myynti pakkauksia) Tuote voidaan palauttaa meidän postisopimuksella, vähenämme palautuksesta postikulut. Sekä verkkomaksu- että tilisiirtotapauksissa rahat palautetaan suoraan asiakkaan ilmoittamalle tilille.

Tuotteen virhe

Viallisilla ja kuljetuksen aikana vahingoittuneilla tuotteilla on palautusoikeus.

Jos toimitettu tuote on vioittunut, asiakkaan tulee viipymättä tehdä kirjallinen virheilmoitus Skeittikauppa verkkokaupalle ja palauttaa tuote asiakaspalautuksena postiin.

Asiakkaan tulee ilmoittaa virheilmoituksessaan, haluaako hän vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle vai palauttaako hän virheellisen tuotteen ja haluaa maksupalautuksen. Maksunpalautusta varten asiakkaan tulee liittää palautukseen tilinumero.

Asiakaspalautus

Asiakaspalautusosoite:

[email protected] tai soittamalla 040 748 0944

Palautusasiakirjojen ja postin kuittikopion tai seurantanumeron säilyttäminen on asiakkaan vastuulla.

Takuu

Tuotteella voi olla erillinen valmistajan myöntämä takuu.

Toimitusehtojen voimassaolo

Nämä toimitusehdot tulevat voimaan 12.9.2015 ja ovat voimassa toistaiseksi.

Skeittikaupalla on oikeus tehdä muutoksia näihin toimitusehtoihin. Ehtomuutoksista ja uusista ehdoista tiedotetaan www-sivuilla. Ehtomuutokset tulevat asiakasta sitovaksi, kun uudet ehdot julkaistaan palveluun liittyvillä www-sivuilla. Asiakkaan, joka tekee tilauksia muutoksista ilmoittamisen jälkeen, katsotaan hyväksyneen muutokset.

Tilaukset toimitetaan vain Suomeen.